Paikka  Original Sokos Hotel Seurahuone, Keskuskatu 21, 48100 KOTKA +358 10 7821 000
Päivämäärä     4.-6.9.2020  
Varaustunnus     BHAVESTEPGP  
Hinta/vuorokausi  110.00 EUR Standard Queen tai Twin huone yhdelle hengelle   
  130.00 EUR Standard Queen tai Twin huone kahdelle hengelle
150.00 EUR Standard Twin huone kahdelle hengelle, lisävuode yhdelle    
  150.00 EUR Perhehuone enintään viidelle hengelle  
     Huonehinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen, asiakassaunan, hotellin kuntosalin käytön sekä arvonlisäveron. Tarkemmat huonekuvaukset löydät osoitteesta https://www.sokoshotels.fi/fi/kotka/sokos-hotel-seurahuone/huoneet. 
Kanta-asiakasedut  Hinnoista saa S-Etukortilla bonusta maksettaessa henkilökohtaisella maksuvälineellä.  
Tuloaika     Huoneet ovat käytössänne saapumispäivänä kello 15.00 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä on kello 12.00. Myöhäinen saapuminen kello 18.00 jälkeen tulee taata luottokorttitiedoin.  
Peruutukset     Yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivään kello 18.00 mennessä.    
Varaukset  Jokainen varaa huoneensa itse Sokos Hotels -sivuston kautta https://www.sokoshotels.fi/fi/kotka.Varauskoodi on BHAVESTEPGP.   
     Varaus tulee taata luottokortilla tai maksaa ennakkoon.   Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Viimeinen varauspäivä varaustilanteen salliessa on 4.9.2020.     
Maksutapa     Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana hyväksymme käteisen, pankki- tai luottokortin. Jos tilaajalla on voimassa oleva laskutussopimus Kymen Seudun Osuuskaupan kanssa, voidaan tilaajalle lähettää lasku jälkikäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä.  
Henkilötietojen 
luovuttaminen  
Henkilötietolain mukaisesti kiintiöstä varanneiden henkilöiden tietojen luovutus kolmannelle osapuolelle voi tapahtua vain henkilön suostumuksen perusteella.
Pysäköinti     Hotellilla 80-paikkainen parkkihalli kahdessa tasossa, vuorokausimaksu 15.00 EUR/auto. Ajo talliin suoraan Kaivokadun (Kaivokatu 16) puolelta vastaanoton ohi. Kulku hotelliin joko parkkihallin sisäänajoreittiä käyttäen tai alatasolta hissillä vastaanottoon. Pysäköintimaksu maksetaan vastaanottoon ja tilalle saadaan ulosajokortti. Autotallin maksimi korkeus 2,5 m.       

Tervetuloa!