KEHONHUOLTO

Pyrimme aloittamaan kehonhuolto harjoituksen helmikuussa!

ALKEIS/JATKORYHMÄ*

Aikataulu: KESKIVIIKKOISIN klo 17:30-18:30 Liikuntahallin pikkusalissa, Kaarlonkatu 3.

Ohjaus: Marjo Lampikari

Huom! Noudatamme Suomen Tanssiurheiluliiton ohjeistuksia koskien seuratoimintaa. Tutustu ennen tunnille tuloa ohjeisiin: 1.8.2020 alkaen voimassa olevat ohjeet Uusimmat ohjeet löytyvät Tanssiurheiluliiton etusivun uutisista.

Have Stepin kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoitukset ovat kokonaisvaltaista kehon hoitoa. Harjoituksen avulla voit parantaa liikkuvuutta, ryhtiä ja kehonhallintaa. Lisäksi opit käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat.

Kehonhallintaharjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä kehotietoisuutta. Harjoittelun pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Harjoitusmenetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto, josta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin muutkin liikunta-alan ammattilaiset.

Ota mukaasi jumppapatja tai pyyhe tms. Asuna voi olla esim. verkkarit, kenkiä et tarvitse, voit olla paljasjaloin tai sukkasiltaan. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä tarvitse olla Have Stepin jäsen kun osallistut tunneille.

* Syys- ja kevätkaudella ensimmäiset 4 kertaa ovat alkeis/kertaustasoa ja sen jälkeen jatketaan normaalina aikuisten kehonhuoltoharjoitteluna.

HINTA:

8 €/ krt tai 70 € / 10-kortti

Maksuvälineenä käyvät Smartum-maksut tai 10-kortin osalta myös tilimaksu.

Maksa 10-korttisi Have Stepin tilille FI56 5523 2540 0026 91 ja laita viestikenttään ”Kehonhuolto Oma Nimi”. Näyttäkää maksukuitti ohjaajalle niin hän antaa sitä vastaan 10-korttinne. Kauden 2020-2021 10-kerran kortti on voimassa KEVÄTKAUDEN 2021 loppuun asti.

Tervetuloa!

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: