VALMENTAJAT JA OHJAAJAT

Katri Vikman

Katri on vakiotanssien päävalmentaja.

Katri on elänyt tanssille pienestä lähtien, jo 5-vuotiaana hän tanssi lavatansseja ja 10-vuotiaana aloitti kilpatanssin. Suurimpia saavutuksia hänen urallaan on mm. kilpatanssin kuusinkertainen Suomenmestari vakiotansseissa, MM-kilpailujen 7. sija sekä useita showtanssin Suomenmestaruuksia. Katri on diplomitanssinopettaja ja opetustaustaa onkin kertynyt jo yli 35 vuotta.

Have Stepissä Katri opettaa vakioita nuorille, aikuisille ja lasten jatkoryhmälle. Katrin tunneilla yhdistyy lämminhenkinen huumori, tiukka tekniikka sekä tanssin ilo. Oppilaat arvostavat vaativan valmentajan työtä ja nauttivat hauskoista tunneista. Tunneilta ei nimittäin naurua puutu. Katrista itsestä hienointa opettamisessa on nähdä oppilaiden kehittymisen.

Mikko Vikman

Mikko on diplomitanssinopettaja ja menestynyt kilpatanssija. Mikko on saavuttanut tanssiurallaan monia SM – mitaleita sekä finaali sijoja. Mikko on todellinen tanssin moniosaaja ja hänet onkin palkittu Suomen Tanssinopettajain Liiton vuoden seuratanssiopettajaksi.

Have Stepissä Mikko opettaa lattareita lasten jatkoryhmälle, nuorille ja aikuisille sekä soololattareita. Mikon opetuksessa viihdyt varmasti ja tanssitunnilla hyvä mieli on taattu.

Jarmo ”Pate” Nuutinen

Pate toimii vierailevana lattarivalmentajana. Hän on menestynyt kilpatanssija, mm. ammattilaisten lattareiden MM-kisoissa sija 7! Pate on toiminut opettajana yli 35 vuotta ja opettanut tanssijoita maailmalla yli 30:ssä maassa! Hän myös tuomaroinnut monet MM- ja EM-kisat.

Kia Lehmuskoski

Kia on aloittanut tanssin 6 vuotiaana, siitä lähtien tanssi on kuulunut hänen jokapäiväiseen elämään. Kia on saavuttanut urallaan useita finaali sijoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikkin. Hän on myös edustanut Suomen maajoukketta Singaporessa vuonna 2011.

Tanssi on kuljettanut Kiaa eteenpäin pitkälle. Hän on esiintynyt musiikkivideoilla, tehnyt paljon kilpailu koreografioita, toiminut tuomarina sekä hän on myös Tanssii Tähtien kanssa – tähti opettaja. Kia rakastaa esiintymistä, mutta nauttii myös monipuolisesta ja monenlaisesta tekemisestä tanssin parissa.

Jaak Vainomaa

Jaak toimii vierailevana valmentajana Have Stepissä. Jaak on 10-tanssin Maailman- ja Euroopanmestari amatöörien sekä ammattilaisten luokassa ja hänellä on myös useita Suomenmestaruuksia.

Emma Vikman

Emma on tanssija, tanssinohjaaja sekä liikuntaneuvoja. Hän on aloittanut tanssin jo polven korkuisena. Tanssiurallaan Emma on saavuttanut useita GP finaali sijoituksia sekä IKM kultaa ja 2 pronssia parinsa Aleksi Annolan kanssa.

Have Stepissä Emma vetää lasten ja nuorten tunteja. Tunneillaan hän pitää tärkeänä tanssin ja tekniikan opettelun lisäksi tuoda oppilaille liikunnan iloa sekä onnistumisen kokemuksia.

Emman kanssa tunneilla ei ole tylsää, hän on positiivinen ilopilleri, joka jakaa tanssin iloa hymyssä suin! Emman motto on: Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.

Piritta Posti

Piritta on tanssinut pitkään vakio ja latinalaistansseja sekä lavatansseja. Have Stepissä Piritta keskittyy lasten tanssiryhmien ohjaamiseen. Terveydenhoito alan koulutus antaa hyvän pohjan lapsen kehityksen ymmärtämiseen ja luo turvallisen ympäristön tanssin harjoittelulle. Ohjaajana Pirittalle on tärkeää luoda lapsille innostus tanssiin ja liikuntaan.

kuva tulossa

Jarmo Rastamo ja Seija Vainikka

Kuvaus tulossa

Marjo Lampikari

Kuvaus tulossa

kuva tulossa