ALKEISRYHMÄT syksy 2022

AIKUISTEN TANSSIURHEILU

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ

6.11-27.11.2022 Sunnuntaisin klo 15:45-16:30 Tanssikoulu Vikmanilla (vesivallinaukio 5A)

Aikuisten tanssiurheilu kurssi on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille! Kurssille tullessasi sinun ei tarvitse osata mitään! Voit tulla mukaan ryhmään parin kanssa ilman. Kurssin opettajana on Katri Vikman, joka opettaa huumorilla ja lämpimällä otteella. Kurssin hinta on 40€/tanssija

Ilmoittaudu mukaan mennessä Suomisportin kautta, yllä olevasta linkistä

LASTEN TANSSIURHEILU SOOLO TANSSI

ILMOITTAUDU HAMINAN ALKEISRYHMÄÄN TÄSTÄ

Maanantaisin klo 17:45-18:30 HAMINASSA

4.9.2022 alkaen yli 6-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu vakio- ja latinalaistanssien soolo ryhmä. Tunnilla et tarvitse paria vaan tansseja harjoitellaan yksin. Harjoitellaan perusaskeleet 3 vakio tanssiin ja 3 latinalaistanssiin. Ryhmän jälkeen on mahdollista jatkaa vakio- ja latinalaistansseja parin kanssa tai soolona. Tanssia voit omaksi iloksi tai suunnata kilpailulattioille. Ensimmäisen kerran voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi. Ryhmän hinta on 90e/kausi + jäsenmaksu. Ryhmään osallistuvat liitetään automaattisesti seuran jäseniksi.

Husulan koululla, Töytärintie 20, 49510 Hamina

ENSIMMÄINEN KERTA ON AINA ILMAINEN! tule mukaan kivan harrastuksen pariin!

Ryhmää ohjaa Piritta Posti / 050 4617399

LASTEN tanssiurheilu

ILMOITTAUDU KARHULAN ALKEISRYHMÄÄN TÄSTÄ

KESKIVIIKKOISIN 24.8-30.11 klo 16:30-17:15

24.8 alkaen yli 6-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu vakio- ja latinalaistanssiryhmä. Tunnilla et tarvitse paria, harjoitella voi joko yksin tai parin voi löytää ryhmästä. Harjoitellaan perusaskeleet 3 vakio tanssiin ja 3 latinalaistanssiin. Ryhmän jälkeen on mahdollista jatkaa vakio- ja latinalaistansseja parin kanssa tai soolona. Tanssia voit omaksi iloksi tai suunnata kilpailulattioille. Ensimmäisen kerran voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi. Ryhmän hinta on 120e/kausi + jäsenmaksu. Ryhmään osallistuvat liitetään automaattisesti seuran jäseniksi.

Ilmoittautumiset suomisportin kautta

KARHULASSA (vesivallinaukio 5A, tanssikoulu Vikmanin sali)

ENSIMMÄINEN KERTA ON AINA ILMAINEN, TULE MUKAAN KIVAN HARRASTUKSEN PARIIN!

Kilpatanssin alkeissa eli F-luokassa opetellaan perusaskeleita vakio- ja latinalaistansseista. Alkeisryhmä on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille. Alkeiskurssilla et tarvitse omaa paria. Tanssiurheiluryhmissä voi hyvin myös harrastaa ja kehittyä tanssijana ilman, että koskaan lähtee mukaan kilpalattioille. Kilpatanssissa kilpaillaan aina samaan ikäryhmään ja saman taitotason omaavia kilpakumppaneita vastaan eli parit voivat halutessaan aloittaa kilpailu- tai harrastustoiminnan helposti minkä ikäisenä tahansa.