KEHONHUOLTO

KESKIVIIKKOISIN Aseman koululla (Rautatienkatu 6, 49400 Hamina) Tule paikalle kun sinulle sopii, et tarvitse ennakkoon ilmoittautumista!

HaVe Stepin kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoitukset ovat kokonaisvaltaista kehon hoitoa. Harjoituksen avulla voit parantaa liikkuvuutta, ryhtiä ja kehonhallintaa. Lisäksi opit käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat.

Kehonhallintaharjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä kehotietoisuutta. Harjoittelun pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Harjoitusmenetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto, josta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin muutkin liikunta-alan ammattilaiset.

Ota mukaasi jumppapatja tai pyyhe tms. Asuna voi olla esim. verkkarit, kenkiä et tarvitse, voit olla paljasjaloin tai sukkasiltaan. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä tarvitse olla HaVe Stepin jäsen, kun osallistut tunneille.

* Syys- ja kevätkaudella ensimmäiset 4 kertaa ovat alkeis/kertaustasoa ja sen jälkeen jatketaan normaalina aikuisten kehonhuoltoharjoitteluna.

Tunnin hinta 10 €/ krt tai 90 € / 10-kortti

Maksuvälineenä käyvät Smartum, Epassi tai 10-kortin osalta myös tilimaksu.

Maksa 10-korttisi HaVe Stepin tilille FI56 5523 2540 0026 91 ja laita viestikenttään ”Kehonhuolto Oma Nimi”. Näyttäkää maksukuitti ohjaajalle niin hän antaa sitä vastaan 10-korttinne.