Tanssikilpailut 17.2.2024

Järjestimme Haminassa Uuden-Summan koululla 17.2.2024 tanssikilpailut.
HaVe Stepin vuoden 2024 tavoitteena on yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen myös muiden seuratoimijoiden kanssa. Tavoitteesta toimeen! Tällä kertaa saimme viettää mukavan päivän kaikkien Kymenlaaksolaisten seurojen kesken.

Kutsuttuina seuroina olivat Lappeenrannan Tanssiurheilijat, Kouvolan Terpsikerho, Tanssikoulu Vikman ja Kotkan Hyrrät. Harjoituskilpailuihin osallistui n. 70 tanssijaa ja toimihenkilöiden lisäksi paikalla oli myös tanssista kiinnostunutta yleisöä.

Jokainen tanssija sai kirjallisen tuomaripalautteen sekä tärkeää kilpailukokemusta. Monelle tanssijalle tämä oli ensimmäinen kisalattialle meno. Näimme myös upeita A-luokan tanssijoita parketilla ja tämä osaltaan kannustaa F-E-D-luokan pareja ahkeraan harjoitteluun. Harjoituskilpailuilla pyrimme madaltamaan kynnystä lähteä seurakilpailuihin ja koimme tämän tapahtuman niin tarpeelliseksi, että tästä yhteisöllisestä päivästä tehdään perinne.

Ohessa kilpailupäivän kuvagalleria, jolla HaVe Step ry kiittää kaikkia päivään osallistuneita ja tämän tapahtuman mahdollistajia.

Kuvat: Jouni Heino

TUOMARIT: Henry Hatakka, Daniel Dekhtyar ja Katri Vikman.