Tänään on 12.07.2020 15:59
 • Have Stepin lapsitanssijoita 2016
  Have Stepin lasten harjoituskilpailut 3.4.2016
 • Aleksi-Polina
 • Aleksi-Emma
Yhteystiedot

Have Step ry.
www.havestep.fi 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
p. 040 484 4655

» Tarkemmat yhteystiedot

Harjoituspaikat

Have Stepin ryhmät kokoontuvat ja harjoittelevat eri puolilla Haminan ja Karhulan seutua.
» Katso salien osoitteet

Esiintyjiä ja opetusta

Me tarjoamme tilaisuuteenne viihdyttävää ja korkeatasoista tanssia.
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
» Lue lisää

Edustusparit

Tutustu Have Stepin edustutuspareihin täällä...

Tulosta

Kilpaileminen

KANNATUSVIIRI

Lataa ja tulosta tästä Have Stepin kannatusviiri (pdf). Leikkaa viiri kolmioksi vasemman puolen kulmista kohti oikean puolen keskimerkkiä. Kiinnitä kolmion lyhyin (vasen) sivu tikkuun. Ja kannatusviirisi on valmis!

KILPAILUTULOKSET NETTIIN JA LEHDISTÖLLE

Kilpailuihin osallistunneet parit ilmoittavat Have Stepin ja Kotkan Hyrrien tulokset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä laittavat ilmoituksen tekstiviestillä, että tulokset ovat tulleet p. 040 7180591/ Anu. Jos useita pareja osallistuu samaan kilpailuun sopikaa kilpailupaikalla, että kuka kokoaa kaikkien tulokset esim. kilpailujen järjestäjän www-sivuilta ja lähettää ne sekä halutessanne jutun www-sivuillemme Have Stepin parien kisasta.

Kirjoita tiedot niistä tuloksista, joissa Haminan ja Kotkan seurojen pareja on ollut:
Tanssittu luokka, kolmen parhaan nimet, seura ja sijalukupisteet + Have Stepin ja Hyrrien parien sijoitus, nimet, seura ja sijalukupisteet (SM- ja GP-kisoista myös semifinalistit).

Tulokset julkaistaan nettiin tämän jälkeen, kuten myös ne lähetetään Kymen Sanomiin ja Kotkan Hyrrille.

Me toimitamme jutut ja tulokset Kymen Sanomiin Hyrrien kanssa yhteistyössä - lehden toiveen mukaisesti.

LISENSSIT

Viimeistään silloin kun ryhdytte kilpailemaan, täytyy jokaisella kilpailijalla olla voimassa oleva, henkilökohtainen Tanssiurheiluliiton lisenssi! HUOM! Jokaisen Have Stepiä edustavan lisenssinhaltian pitää aina ilmoittaa lisenssinumeronsa ja lisenssin maksupäivä seuralleLue lisää lisensseistä täältä.

KILPAILUILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMISKÄYTÄNTÖ MUUTTUU MAALISKUUSSA 2019!

Maanantaista 7.1.2019 alkaen on Suomen tanssiurheiluliitolla käytössä uusi kilpailijoiden, kilpailujen ja tapahtumien tietojärjestelmä DanceCore https://dancecore.dancesport.fi

DanceCoren uusista ominaisuuksista tässä muutama:

 1. Kilpailuihin ilmoittautuminen: Kilpailuihin tullaan ilmoittautumaan vain DanceCoren kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan että ilmoittautuva yksikkö kuuluu johonkin seuraan ja että lisenssi on voimassa. 
  HUOM, Tämä sähköinen ilmoittautuminen tulee käyttöön vasta 2.3. alkaen. Maaliskuun alkuun saakka ilmoittautuminen sähköpostilla niinkuin tähänkin asti.
 2. Kilpailijalisenssi: Lisenssin oston tieto SuomiSportista siirtyy automaattisesti DanceCoreen. Tämä avaa sen mahdollisuuden, ettei kilpailuihin voi ilmoittautua ilman voimassa olevaa lisenssiä.
 3. Tulosten siirtyminen: Tulokset siirtyvät automaattisesti tulospalvelun koneelta DanceCoreen.


REKISTERÖITYMINEN: Seuran jäsenet eivät rekiteröidy itse DanceCoreen vaan sen tekee Seura-adminit (tunnukset tulevat aikasintaan vko 4 jälkeen). Have Stepin seura-admin on Anu Peltonen.

Lisää tietoa asiasta löytyy osoitteesta https://www.dancesport.fi/2019/01/10/dancecore-ohjeistus/ 

SIIHEN SAAKKA ON VOIMASSA VANHAT OHJEET:

 1. Kilpailevat parit voivat tarkistaa kilpailukutsut liiton sivuilta ja valita sieltä sopivat kilpailut, joihin haluatte osallistua.
 2. Viimeistään viikkoa ennen kilpailukutsussa ilmoitettua ilmoittautumisen määräaikaa ilmoita oheiset tiedot sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. : kilpailun nimi, kilpapari, kilpaluokka ja tanssitteko vakiot/lattarit.

Saat vastaanottokuittauksen parin päivän sisällä. Have Step ilmoittaa parit kilpailun järjestäjille yhdellä sähköpostilla. Tästä saat sähköpostiisi kopion.

Kilpailuihin ei ilmoiteta henkilöä, jolta puuttuu Have Stepin jäsenmaksun maksaminen ja/tai voimassa oleva kilpailulisenssi.

Jos ilmoittautuminen on unohtunut laittaa seuralle ajoissa, hoida ilmoittautuminen itse suoraan kilpailujärjestäjälle. Tee ilmoitus suoraan itse kilpailujärjestäjille myös silloin jos joudut perumaan kilpailusi.

Ilmoittautumiset hoitaa Christa Bäckman Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muistathan ottaa kilpailukutsusta ylös myös ilmoittautumismaksun ohjeet (pvm ja tilinumero). Muista ottaa kuitti mukaan kilpailuihin.

KILPAILUMAKSUJA EI PALAUTETA V. 2019!

Taloudellisen tilanteen vuoksi Have Step ei korvaa kilpailumaksuja pareilleen vuonna 2019. Have Stepin omiin kilpailuihin osallistuminen ei maksa mitään omille edustuspareille.

SEURAN EDUSTUS JA KILPAILUSÄÄNNÖT

Seura ilmoittaa parikortistoon liittyvät asiat Tanssiurheiluliitolle eli muistakaa ilmoittaa ne (kuten luokkanousut ja parimuutokset) ensin seuralle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

HUOM! Uudet parit ja edustusseuran vaihdosta/parinvaihdosta johtuvat ilmoitukset tulee seuroilta olla STUL:n toimistossa, parikortiston päivitystä varten, VÄHINTÄÄN kahta viikkoa ennen parin ensimmäisen kilpailun ILMOITTAUTUMISEN MÄÄRÄAIKAA. Uuden parin kilpailuluokka määräytyy Tanssiurheiluliiton sääntöjen mukaan.

Have Stepin jäsenten pitää noudattaa Tanssiurheiluliiton sääntöjä. Kilpailusäännöt mm. pukusäännöt voi tarkistaa Tanssiurheiluliiton sivuilta. Siellä on myös säännöt seuranvaihdosta sekä tulostettavissa oleva seuravaihtokaavake.

LUOKKANOUSUPISTEET

Parin pitää ITSE kirjata ylös kilpailuista tulevat nousupisteet. Parin täytyy ilmoittautua kilpailuissa oikeaan tanssiluokkaan. Liitto ilmoittaa luokkanousut seuralle hieman takautuvasti. Luokkanousuilmoitukset lähetään sähköpostilla myös parille.

Liiton parikortisto on nykyään nimeltään kilpailijakortisto ja se toimii OneDance-järjestelmässä, joka on myös liiton jäsenseurojen käytössä. Pistetilanteesi voit jatkossa tarkistaa myös oman seurasi OneDance-pääkäyttäjältä, joka on Have Stepissä Anu Peltonen ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. iltaisin 040 7180591).

Liitolle voi lähettää kilpailijakortisto-, luokkanousu- ja pistetilannekyselyt osoitteeseen toimisto(at)tanssiurheilu.fi. Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa myös mahdollista virheistä pisteissä.

KANSAINVÄLISET KILPAILUT

WDSF on ottanut käyttöön ID-kortit, joilla tunnistaudutaan WDSF-kilpailuissa vuoden 2013 alusta alkaen. Kortit nopeuttavat kilpailujen check-in -prosessia ja tukevat nimien oikeinkirjoitusta ja tulosinformaatiota. Lisäksi antidoping-sitoumus täytetään kortin tilaamisen yhteydessä, jolloin sitä ei enää jatkossa tarvinne täyttää jokaiseen kilpailuun erikseen.

Lisätietoa ja tilausmenettelyohje WDSF:n sivuilta täältä:
http://www.worlddancesport.org/Noticeboard/Athlete/Your_ID_Card__Mandatory_From_2013-917

Lisää tietoa www.tanssiurheilu.fi -sivuilta

TYTTÖJEN KISANUTTURAN TEKO-OHJE

Aamulehdessä on ollut tyttöjen peruskilpailunutturan teko-ohje, jolla varmasti pääsee ainenkin alkuun. Valmentajat antavat myös vinkkejä nutturan tekoon. 

Linkki pdf-ohjeeseen >

 

TOP