Tänään on 11.08.2020 06:15
  • Have Stepin lapsitanssijoita 2016
    Have Stepin lasten harjoituskilpailut 3.4.2016
  • Aleksi-Polina
  • Aleksi-Emma
Yhteystiedot

Have Step ry.
www.havestep.fi 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
p. 040 484 4655

» Tarkemmat yhteystiedot

Harjoituspaikat

Have Stepin ryhmät kokoontuvat ja harjoittelevat eri puolilla Haminan ja Karhulan seutua.
» Katso salien osoitteet

Esiintyjiä ja opetusta

Me tarjoamme tilaisuuteenne viihdyttävää ja korkeatasoista tanssia.
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
» Lue lisää

Edustusparit

Tutustu Have Stepin edustutuspareihin täällä...

Tulosta

Kilpatanssi

Kilpatanssi on pariurheilulaji, jossa parin muodostaa mies ja nainen. Se on musiikkiliikuntalaji, jota harrastetaan kunto- ja kilpaurheiluna. Harjoiteltavat tanssit on jaettu vakio- sekä latinalaistansseihin. Kilpatanssijat jaetaan ikäsarjoihin ja taitoluokkiin.

Kilpatanssi on yleisnimi, jolla tarkoitetaan tanssiurheilussa vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan harrastamista. Vakiotansseihin kuuluu hidas valssi, tango, wienin valssi, foxtrot ja quickstep. Latinalaistansseihin kuuluu samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. 10-tanssissa tanssitaan kaikki viisi vakiotanssia ja viisi latinalaistanssia.

Kilpatanssissa kilpaillaan aina saman taitotason omaavia kilpakumppaneita vastaan eli kilpailutoiminnan aloittaminen on helppoa minkä ikäisenä tahansa. Tanssien lukumäärä kasvaa kehityksen ja kilpailumenestyksen mukaan F-luokan neljästä tanssista C-A -luokkien kymmeneen tanssiin. Tosin "yläluokissa" eli C-A -luokissa voi valita tanssivansa ainoataan vakio- tai latinalaistansseja.

Haminalaisessa Have Stepissä voit tanssia omaksi iloksi tai jos innostusta riittää voit tähdätä vaikka maailman huipulle asti. Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea. 

TOP