Tänään on 12.07.2020 16:56
  • Have Stepin lapsitanssijoita 2016
    Have Stepin lasten harjoituskilpailut 3.4.2016
  • Aleksi-Polina
  • Aleksi-Emma
Yhteystiedot

Have Step ry.
www.havestep.fi 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
p. 040 484 4655

» Tarkemmat yhteystiedot

Harjoituspaikat

Have Stepin ryhmät kokoontuvat ja harjoittelevat eri puolilla Haminan ja Karhulan seutua.
» Katso salien osoitteet

Esiintyjiä ja opetusta

Me tarjoamme tilaisuuteenne viihdyttävää ja korkeatasoista tanssia.
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
» Lue lisää

Edustusparit

Tutustu Have Stepin edustutuspareihin täällä...

Tulosta

Nuori Suomen sinettiseura - Have Step

Have Step on Nuori Suomen sinettiseura

Sinettiseura toiminnan on korvannut 2018 Tähtiseura -laatutoiminta. Tanssiurheiluseura Have Step ry on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan 23.4.2018 tehdyssä auditoinnissa. 

Tutustu Tähtiseura-laatuohjelmaan

****

Tanssiurheiluseura Have Step Haminasta on Nuori Suomen sinettiseura

Meille - Haminalaiselle tanssiurheiluseuralle Have Step ry:lle - myönnettiin 8.11.2009 Nuori Suomi Sinetti. Sinetti myönnettiin tunnustuksena erityisen hyvästä nuorisotyöstä. Sinetin luovutti Have Stepin kilpailujen yhteydessä Tanssiurheiluliitosta Pirjo Puroharju-Koskinen ja Leena Solanpää. Sen vastaanottavat Have Stepin juniori 1 C -luokan pari Samu Laari ja Sinna Sinkkonen yhdessä kaikkien seuran lapsi- ja junioritanssijoiden kanssa.

***

Nuori Suomen Huippu Vanhempi -video

Videossa on tiivistetty 5 minuuttiin tärkeät asiat, joita urheilevan lapsen vanhemman olisi hyvä pohtia. Voit katsoa videon täällä:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mRRqGjFg5sA

***

Toinen auditointi 11/2012

Toinen auditointi suoritettiin 29.11.2012, jolloin auditoijat
Leena Solanpää tanssiurheiluliitosta ja Mikko Kaksonen Kymenlaakson liikunnasta kävivät tutustumassa Have Stepin seurantoimintaan. Olemme erityisen ylpeitä erinomaisesta arvioinnista 'Ohjaaminen ja valmentaminen' -osa-alueella. Muutkin arvioinnin osa-alueet olivat hyvällä tasolla. Hyvä me!

Lisätietoa sinettiseuroista ja kriteereistä www-sivuilta: http://www.sport.fi/urheiluseura/sinettiseurat

Tutustu Have Stepin toimintalinjaan täällä (pdf)

 

 

***

Lehtijuttu tanssiurheilija 1/2010:

Lähdimme vuonna 2008 innokkaasti mukaan sinettiseurahankkeeseen. Käytännössä huomasimme, että seuramme täytti lähes kaikki sinetille tarvittavat kriteerit jo ennen hankkeen aloitusta. Hankkeen aikana saimme seurakehittäjä Leena Solanpäältä erinomaista apua sinetin hakuprosessissa ja kuin bonuksena runsaasti hyviä vinkkejä siitä, kuinka voimme jalostaa seuraamme ja toimintaamme tulevaisuudessa. Toimintalinjasta tuli näin erinomaisen hyvä työkalu tulevaisuuden toiminnan suunnittelun tueksi, kommentoi Have Stepin puheenjohtaja Juha Toikka.

Have Stepin ryhmät perustuvat pitkälti Tanssiurheiluliiton tuotteistamiin palveluihin kuten kilpatanssiopetukseen ja erilaisiin Bailatino-tuotteisiin. Lisäksi on otettu mukaan muitakin tanssia tukevia lajeja. Seuran avoin ja mukaansa tempaama ilmapiiri sekä laadukas valmennustyö tuo mukaan jäseniä ja harrastajia laajemmalta alueelta kuin pelkästään Haminan lähiympäristöstä. Nyt on liitolla alkamassa uusi "Koulu tanssii" -projekti, jossa tanssia viedään suoraan opettajien kautta kouluihin. Tässäkin Have Step on mukana yhtenä Nuori Suomen Sinettiseurana.

Have Stepissä kilpatanssivalmennuksesta vastaa aina alan ammattilaiset. Tällä taataan laadukas ja johdonmukainen valmennus kilpaileville pareille. Tärkeimpänä yhteistyökumppanina on Tanssikoulu Vikman, josta tulevat seuran kilpatanssin vastuu- ja ammattilaisvalmentajat: vakioissa Katri Vikman ja latinalaisissa Mikko Vikman. Vikmanit ovat myös voimakkaasti mukana muussakin seuran toiminnassa, Katri toimii mm. seuran nuorisovastaava. Seurassa käy säännöllisesti myös vierailevia kilpatanssivalmentajia sekä Suomesta että ulkomailta.

Kuntovalmennuksesta vastaa fysioterapeutti Vesa Helenius. Hän suunnittelee niin yhteiset kuin yksilökohtaisetkin kunto-ohjelmat. Vesku pitää myös luentoja kilpailijoille ja vanhemmille harjoittelun perusteista, ravinnosta, ym. Hän on tuonut mukanaan lajille erilaisia esim. jalkapallossa käytettäviä treenejä kilpatanssijoiden käyttöön. Vesku työskentelee myös mm. FC KooTeePeen valmennustiimissä. Tanssijoiden lihaskuntoa tukevana lajina on Have Stepissä tarjolla myös pilatesta. Ensi vuoden puolella tanssijat pääsevät tutustumaan kehon hallintaa tukevaan flexibar-harjoitteluun.

Have Step tarjoaa Bailatinoa aikuisten alkeis- ja alkeisjatkotasoille sekä BailatinoBaby-ryhmän 4-6 vuotiaille lapsille. Vuoden vaihteessa alkaa aikuisille täysin uutena tanssiurheiluliiton parikuntoilulajina PariBaila. Pilates-ryhmä on tarkoitettu myös muille kuin tanssijoille eli sinne saa osallistua kaikki halukkaat aikuiset. Pilates-ohjauksesta vastaa alansa ammattilainen Marjo Lampikari Emmelistä.

Have Stepissä panostetaan jatkuvaan koulutukseen. Tanssiurheiluliiton ohjaajakoulutusten lisäksi seurasta osallistutaan runsaasti Kymenlaakson liikunnan järjestämiin tapahtumiin, joista saadaan tärkeää ja ajantasaista tietoa mm. ravinto-, antidoping- ja kehonhuoltoasioista. Saadut tiedot välitetään aina seurassa eteenpäin omissa tilaisuuksissa. Seurassa ohjaajat ovat käyneet lasten ja nuorten ohjaamiseen tarkoitetun koulutuksen ja meillä huolehditaan ohjaajien täydennys-/jatkokoulutuksesta.

Myös auditoijat: Leena Solanpää Tanssiurheiluliitosta ja Jarno Kiintola Kymenlaakson liikunnasta kiinnittivät huomiota, että Have Stepissä tehdään paljon asioita yhdessä, joka kohottaa yhteishenkeä ja pitää yllä hyvää ja avointa toimintakulttuuria. Erityismaininta annettiin siitä, että seurassa on annettu hienosti nuorille tilaa toimia ja suunnitella erilaisia juttuja. Tästä esimerkkinä "Mun seura - meidän laji!" -videokisaan osallistuminen, joka on täysin nuorten itsensä tekemä. Video on nähtävillä mm. Have Stepin nettisivujen kautta.

Tulevaisuuden tavoitteena on jatkaa ja kehittää laajemmaksi tanssivalmennus- ja harrastetoimintaa - mahdollisesti joskus omassa salissa. Parejamme halutaan tukea ja rohkaista entistä paremmin heidän omissa tavoitteissaan, on se sitten esim. luokkanousu tai kansainvälinen menestyminen.

ARA = Asenne ratkaisee - aina!

ARA on Have Stepin oma "taisteluhuuto", joka raikaa niin kilpailuissa kuin erilaisten hankkeiden yhteydessä. Tällä positiivisella ARA:lla hommat hoituvat seurassa hyvin, myös silloin kun ei ole niitä parhaimpia päiviä. Kaverit kun auttaa ja kannustaa, niin pilvinenkin päivä muuttuu aina aurinkoiseksi.


Terveisin

ARA asenteella varustetut, ylpeät Sinettiseuralaiset Have Stepistä

TOP