Tänään on 11.08.2020 06:35
 • Have Stepin lapsitanssijoita 2016
  Have Stepin lasten harjoituskilpailut 3.4.2016
 • Aleksi-Polina
 • Aleksi-Emma
Yhteystiedot

Have Step ry.
www.havestep.fi 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
p. 040 484 4655

» Tarkemmat yhteystiedot

Harjoituspaikat

Have Stepin ryhmät kokoontuvat ja harjoittelevat eri puolilla Haminan ja Karhulan seutua.
» Katso salien osoitteet

Esiintyjiä ja opetusta

Me tarjoamme tilaisuuteenne viihdyttävää ja korkeatasoista tanssia.
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
» Lue lisää

Edustusparit

Tutustu Have Stepin edustutuspareihin täällä...

Tulosta

Have Stepin jäsenyys

Lähetä Have Stepin johtokunnalle jäsenhakemus tai päivitä yhteystietojasi sähköpostitse alla olevan ohjeen mukaisesti.

Johtokunnan käsiteltyä hakemus, ilmoitetaan päätös hakijalle. Jos jäsenyys on vahvistettu, lähetämme sähköpostitse maksukaavakkeen, jolla voitte maksaa jäsenmaksun. Jäsenyys on voimassa 31.12. asti. Have Stepin kilpatanssiryhmissä vakituisesti käyvän tulee olla Have Stepin jäsen, vaikka edustusseura olisikin joku muu. 

Jäsenmaksu on vuonna 2020

 • 0-14 v: 15 euroa /hlö

 • 15-> v: 27 euroa/ hlö

Hinta määrääntyy syntymävuoden mukaan eli vuonna 2020 yli 15 vuotiaita ovat vuoden 2005 aikana syntyneet ja sitä vanhemmat henkilöt. 18 vuotta täyttäneet jäsenet voivat osallistua syys- ja kevätkokouksiin ja heillä on äänioikeus siellä. 

Kilpailevat edustustanssijat merkataan DanceCoreen vasta jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Kilpailuilmoittautuminen vaatii voimassa olevan jäsenyyden ja lisenssin. Jos molemmat on suoritettu, mutta ette pääse ilmoittautumaan *, ota yhteyttä seura-adminiin (Anu Peltonen) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai p. 0407180591.

Have Step katsoo jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt 4 kk sitten erääntyneen jäsenmaksun maksamatta. (sääntö 5.3.)

GDPR rekisteriseloste:

Tullessasi Have Step ry:n jäseneksi, hyväksyt samalla, että tietosi säilytetään johtokunnan valitsemassa rekisteripalvelussa. Have Step ylläpitää jäsenrekisteriä ja kilpailijakortistoa Hoika-palvelussa. Tietoja käytetään seuran asioista tiedottamiseen ja laskuttamiseen/laskujen maksun seurantaan. Jäsentiedot on jaoteltu useampaan tiedotusryhmään sen mukaan kuuluuko jäsen kilpatanssijoihin vai seurahenkilöihin. Tiedottamiseen käytetään myös Whatsup-viestipalvelua. Tämän lisäksi jäsentiedot päivitetään Tanssiurheiluliiton palveluun, jossa ylläpidetään kilpailijoiden ikäluokka-, taitotaso- ja nousupisterekisteriä. Kilpailevat parit on julkaistu myös tämän sivuston parisivulla. Jos haluat päästä katsomaan sinusta talletettuja tietoja tai haluat tietosi poistettavan, laita pyyntö osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Haluan anoa Have Stepin jäsenyyttä / päivittää yhteystietoja.*

Ilmoita sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. huolellisesti kaikki seuraavat tiedot:

 • Jäsenen nimi, 
 • Katuosoite
 • Postinumero ja -toimipaikka
 • Syntymäaika (pp.kk.vvvv) tai kilpailevalta henkilöltä koko henkilötunnus*.
 • Alle 18 v. huoltaja ja kilpailevan lapsen huoltajan henkilötunnus*
 • Puhelin
 • Sähköposti

Kiitos! 

* Henkilötunnukset vaaditaan DanceCoren kilpailijarekisteriin sekä sen myötä kilpailuilmoittautumisiin DanceCoren kautta. 

 

TOP